Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανάρτηση υποψήφιας βουλευτή του που υιοθέτησε χυδαίο πρωτοσέλιδο για την Ελένη Χρονοπούλου.

«Το βαρέλι δεν έχει πάτο» ήταν το σχόλιο που έκανε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή την ανάρτηση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη, η οποία είναι Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Στεφανίδη ανήρτησε στο Twitter ένα χυδαίο πρωτοσέλιδο για την Ελένη Χρονοπούλου και για την υπόθεση Γεωργούλη ενώ το συνόδεψε με το σχόλιο «Συγγνώμη αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

«Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν», δήλωσε ο Δημήτρης Μάντζος.

Μετά τις αντιδράσεις, η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε νέα ανάρτηση, στην οποία ζήτησε συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου, αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα την ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που προκάλεσε το σοβαρό μου ατόπημα.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr