Σπήλιος Σπηλιάκος, ο δικηγόρος της Ελένης Χρονοπούλου, της γυναίκας που έκανε τη καταγγελία για τον Αλέξη Γρεωργούλη, μίλησε για την ίδια, την οποία χαρακτήρισε ως μια δυνατή αγωνίστρια, παρά το γεγονός πως δημοσιοποιήθηκε το όνομά της χωρίς τη συναίνεσή της, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Η κυρία Χρονοπούλου είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, είναι αγωνίστρια, παλεύει, αντέχει. Είναι μια δύσκολη περίοδος, γιατί και η ίδια, όπως έχει γίνει πλέον σαφές σε όλους, είχε επιλέξει να τηρήσει τη μυστικότητα της διαδικασίας της ποινικής, που έχει ανοίξει στο Βέλγιο από το 2020 και ξαφνικά, χωρίς τη συναίνεσή της, βγήκαν τα στοιχεία της στη δημοσιότητα, και ήρθαν πάνω της τελοσπάντων τα φώτα της δημοσιότητας, το οποίο, για το συγκεκριμένο γεγονός, ουδέποτε επεδίωξε. Ξαναλέω, είναι ένας δυνατός άνθρωπος»

Ερωτηθείς για το από πότε γνώριζε για την υπόθεση εις βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ο κ. Σπηλιάκος ανέφερε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα πως τις γνώριζε «εξαρχής, όταν συνέβη. Το 2020. Είμαστε σε επικοινωνία από τότε». «Η κυρία Χρονοπούλου πήγε στις βελγικές Αρχές, κατήγγειλε το περιστατικό και από εκεί και πέρα, σε συνεννόηση με τις Αρχές, έγιναν τα προβλεπόμενα. Δεν θέλω να επεκταθώ στο συγκεκριμέμνο κομμάτι, έχει γίνει ό,τι είναι απαραίτητο να γίνει, με βάση της δικονομία του Βελγίου». Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχουν κινηθεί νομικά στην Ελλάδα, καθώς «αρμοδιότητα έχει το Βέλγιο».

«Δεν τίθεται ζήτημα καθυστέρησης της έρευνας, με την έννοια ότι κάτι θα μπορούσαν να είχαν κάνει πιο γρήγορα και δεν το έκαναν κατ’ επιλογήν. Εξ όσων έχω πληροφορηθεί, από τους συναδέλφους στο Βέλγιο, οι χρόνοι στους οποίους ενήργησαν, είναι συνήθεις», κατέληξε ο δικηγόρος της κ. Χρονοπούλου.

Πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr