Ξέσπασε η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της στο “Πρωινό” και την Μαίρη Αρώνη.

“Είχα κλείσει δουλειά για το καλοκαίρι στο Άλσος, είχα κανονίσει τα πάντα, ήξερα ότι θα δουλεύω και ξαφνικά μας πήραν και μας είπαν ότι αυτό θα πάει για του χρόνου. Προετοιμάζεσαι ξαφνικά ότι έχεις δουλειά και ξαφνικά βρίσκεσαι χωρίς δουλειά. Άρα εμείς πως θα δουλέψουμε; Πως θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί! Δεν είπαν πως θα δώσουν σε όλους τους καλλιτέχνες ή μόνο αν είχες σύμβαση; Μα δεν πρόλαβα να υπογράψω σύμβαση η έρμη για το καλοκαίρι που είχα κλείσει τη δουλειά! Τι θα κάνω για να επιβιώσω;” αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Ματθίλδη Μαγγίρα.

“Ακόμα και ο φυλακισμένος ξέρει πόσες μέρες έχει στη φυλακή. Βάζει τις τελίτσες και τις μετράει. Εδώ τώρα δεν ήξερε κανείς μας πόσες τελίτσες θα βάλει” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα, προσθέτοντας πως “ένιωθα να είμαι παίκτρια ενός παγκόσμιου ριάλιτι όπου όλη η ανθρωπότητα είναι παίκτες! Και το βράδυ μάς δίνουν για διασκέδαση την αρένα, έτσι θα ονομαζόταν”.

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, η Ματθίλδη Μαγγίρα πρόδωσε πως ξεκίνησε να βλέπει τον φετινό κύκλο του MasterChef αποκλειστικά και μόνο για τον καλό της φίλο, Διονύση Πρώιο!

“Η κόρη μου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και τώρα τελειώνει την τελευταία τάξη, την αντίστοιχη τρίτη λυκείου. Θα την ήθελα κοντά μου στην καραντίνα, της το πρότεινα αλλά φοβηθήκαμε” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός.

Πηγή: thestival.gr