Για πρώτη φορά που η Ιωάννα μιλά μέσω του δικηγόρου της για την επίθεση με το βιτριόλι.

Η 34χρονη Ιωάννα έλυσε τη σιωπή της και μέσω του δικηγόρου της μίλησε στον Alpha λέγοντας πως «περίμενα μια συγγνώμη».

Από τη το κρεβάτι της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου όπου και νοσηλεύεται, η Ιωάννα ενημερώθηκε ότι η γυναίκα που κατηγορείται ότι της κατέστρεψε το πρόσωπο με βιτριόλι, οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το θύμα της ανατριχιαστικής επίθεσης σχολιάζει τη στάση της κατηγορούμενης να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

«Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ιωάννα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης κοπέλας, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της κατηγορούμενης, υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και περιμένει την τελική δικαίωσή της.

“Ατυχές να λένε ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Η Ιωάννα δεν μπορεί να φάει”

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1 και όπως είπε ενημέρωσε το θύμα ότι οδηγήθηκε στη φυλακή.

Στην ερώτηση για το αν αυτή η εξέλιξη βοηθά την ψυχολογία της Ιωάννας ή την επιβαρύνει διότι συνειδητοποιεί ότι δέχτηκε επίθεση για το τίποτα, ο δικηγόρος δήλωσε ότι συμβαίνουν και τα δύο.

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην ατυχή – όπως είπε- αναφορά από τον κ. Κεχαγιόγλου ότι η 35χρονη έχει τρεις μέρες να φάει.

“Ακούστηκε από τον συνάδελφό μου ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε για την κατηγορούμενη τι κάνει όταν η Ιωάννα η οποία πραγματικά δεν τρώει επειδή δεν μπορεί να φάει. Όταν έχουμε μια κοπέλα που είναι 20 μέρες στο νοσοκομείο και θα μείνει τρεις μήνες ακόμα, θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία νομίζω ότι είναι ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα”.

Πηγή: thestival.gr