Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2020 ξεκινά σήμερα με την συγκινητική και σπουδαία Φωτεινή Βελεσιώτου.

Μαζί με την Φωτεινή Βελεσιώτου θα είναι ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου, τον οποίο γνωρίσαμε από την πολυετή παρουσία του δίπλα στην Γλυκερία αλλά και από την ταινία Ευτυχία καθώς ερμηνεύει δυο σπουδαία τραγούδια, το «μου σπάσανε τον μπαγλαμά» και το «ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι».

Φυσικά από το πρόγραμμά της δε λείπουν κλασσικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας αρέσει να τα τραγουδάμε.

Μαζί της ο Χρήστος Σκόνδρας στο μπουζούκι και την γκάιντα, ο Διονύσης Μακρής στο μπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο Νίκος Παπαναστασίου στο πιάνο, το ακορντεόν και τις ενορχηστρώσεις.

Ηχοληψία: Γιώργος Κολεβέντης

INFO:

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Δευτέρα 20 Ιουλίου

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων:

Πλατεία Ζώνη Α’, Β’: 12€

Κερκίδα: 10€

Προπώληση: viva.gr

Οι Χατζηφραγκέτα The Band, έρχονται σε full band σύνθεση και ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 21 Ιουλίου, στις 21.30, για να μας παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο παλιά και νέα τραγούδια.

Πρόκειται για ένα live για όλα τα γούστα και για “πολλά γούστα”, μιας που οι Χατζηφραγκέτα γεφυρώνουν με ένα επιτηδευμένα άχαρο στυλ, αλλά μια άκρως εκλεπτυσμένη τεχνική, την λαϊκή μουσική περασμένων δεκαετιών με το ρεμπέτικο, το καλώς εννοούμενο έντεχνο και την hip-hop, φτύνοντας ρίμες και τραγουδώντας σκονισμένες μελωδίες για χαμένες αγάπες και γκρεμισμένες ζωές πάντα με πολιορκητικό κριό το ιδιαίτερο χιούμορ τους, που τους καθιστά τόσο ξεχωριστούς και αγαπητούς στο κοινό και των δύο φύλων, αλλά και όλων των ηλικιών.

Οι Χατζηφαγκέτα είναι:

Πάνος Φραγκιαδάκης / φωνή, κιθάρα

Βαγγέλης Χατζηγιάννης / φωνή, κιθάρα

Βασίλης Τσιγκρής / μπάσο

Γιώργος Χριστοδούλου / Τύμπανα

Άρης Μάθεσης / Μπουζούκι

INFO:

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Τρίτη 21 Ιουλίου

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήρια καθήμενων Α’ & Β’ ζώνη και Κερκίδα: 10€

Εισιτήρια καθήμενων Α’ & Β’ ζώνη και Κερκίδα: 12€

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στη σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 21.30, παρέα με τον εξαιρετικό μουσικό Φώτη Σιώτα. Oι δυο τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό dueto, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό.

Ο Παυλίδης και ο Σιώτας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου δίνοντας τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό εκτός από τα κλασσικά αγαπημένα τραγούδια του Παύλου από την πορεία του με τα Ξύλινα Σπαθιά αλλά και την μετέπειτα πορεία του solo ή με τους B-Movies, θα υπάρχουν επίσης και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε εδώ, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Παύλος Παυλίδης dueto με τον Φώτη Σιώτα. Μια διαφορετική συνεργασία και ένα πρόγραμμα – έκπληξη που θα μας κάνει παρέα αυτό το καλοκαίρι και θα μας δώσει μια ανάσα μετά από μια δύσκολη περίοδο.

Παύλος Παυλίδης: φωνή, πλήκτρα, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, λούπες & φωνητικά

Χρήστος Χαρμπίλας: Ηχοληψία

INFO:

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Πέμπτη 23 Ιουλίου

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήρια καθήμενων Α’ & Β’ ζώνη: 12€

Εισιτήρια καθήμενων Γ’ ζώνη: 10€ (περιοσμένη προσώπληση)

Προπώληση: viva.gr

Πηγή: thestival.gr