Ο Μάξι Μπιανκούτσι, ξάδελφος του Λιονέλ Μέσι, έκανε μια αποκάλυψη για την περίοδο που ο Αργεντινός έπαιζε στις γειτονιές του Ροζάριο και έκανε… παπάδες από τότε. Μάλιστα, κατάφερνε να εξοργίζει τους μεγαλύτερους αντιπάλους του με όσα έκανε και δεν άντεχαν να παίζει μαζί τους.

“Στη γειτονιά ο Μέσι έπαιζε μαζί μας. Ήμασταν μεγαλύτεροι από εκείνον και μας έλεγαν: Τρελοί, βγάλτε τον έξω, επειδή πρόκειται να τον… σκοτώσουμε’. Ήθελαν να τον χτυπήσουν, αλλά εκείνος δεν έδινε σημασία και συνέχιζε”, ανέφερε ο Μπιανκούτσι στην Ole και συνέχισε:

“Όταν ήταν οκτώ ή εννέα ετών, σηκωνόμουν νωρίς τα Σάββατα για να τον βλέπω να παίζει και έκανε τρομερά πράγματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω”.

Όσον αφορά στην πιθανότητα να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην χώρα του, είπε: “Έχει μεγάλη αγάπη για την Αργεντινή, ο κόσμος ποτέ δεν το κατάλαβε αυτό. Αν δεν ήμασταν μια χώρα με αβεβαιότητα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έπαιζε στην Αργεντινή. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να επηρεάσει την επιστροφή του.

Είναι τ’ όνειρό μου είναι να τον δω να παίζει και πάλι για την Νιούελς, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι περίπλοκο. Είναι δύσκολο, φανταστείτε ότι ο Μέσι θα παίζει Clasico και τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο. H πόλη είναι κόλαση”.

Ο Μέσι παραδέχθηκε πέρυσι ότι ονειρεύεται να επιστρέψει στη Νιούελς, αλλά βάζει την οικογένειά του πάνω απ’ όλα. “Έχω τ’ όνειρο να μπορέσω να παίξω για τη Νιούελς στην Αργεντινή, όμως δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει, διότι έχω μια οικογένεια που προηγείται της επιθυμίας μου”, είχε αναφέρει αρχικά στο TyC Sports και συνέχισε:

“Είναι ένα όνειρο που το έχω από μικρός, αλλά έχω μια οικογένεια με τρία παιδιά, ζω σε ένα μέρος που μου προσφέρει τα πάντα, είμαι ήρεμος και μπορώ να δώσω στα παιδιά μου ένα λαμπρό μέλλον. Κοιτάζουμε περισσότερο αυτό από την επιθυμία μου να αγωνιστώ στην Αργεντινή. Θα προσπαθήσω να πείσω την οικογένεια, διότι πλέον πρέπει να μπορούμε να πείσουμε και τα παιδιά”.

Πηγή: thestival.gr