Είστε η κυβέρνηση των λαθών. Είστε ανεπαρκείς απέναντι στις περιστάσεις είπε ο κ. Βελόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, κατά την ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, είπε ότι ήρθε ο καιρός να ανοίξει η ιστορία σχετικά με τα Ίμια. Αν έπραττε αλλιώς τότε η κυβέρνηση θα έχει διατηρηθεί η εθνική μας κυριαρχία.  Αλλά εκείνη η ιστορία έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Κώστας Σημίτης και οι συν αυτώ.  Δεν ανέλαβαν ποτέ την ευθύνη τους κάποιοι.

Πολιτικαντισμούς με στημένες κόντρες και στημένα επιχειρήματα με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων χαρακτήρισε τη συζήτηση στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Είστε η κυβέρνηση των λαθών. Είστε ανεπαρκείς απέναντι στις περιστάσεις» είπε ο κ. Βελόπουλος. «Δεν έπρεπε να δοθεί ο λόγος σε κανέναν από τους δύο εχθές.  Δήλωσε ο πρωθυπουργός ότι από τα λάθη μας θωρακίζουμε το μηχανισμό του κράτους.  Εάν είχα κάποιον υπεύθυνο στην εταιρεία μου και επί δύο δυόμισι χρόνια κάνει λάθη συνεχώς θα τον είχα απολύσει.  Η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν κυβέρνηση για 20 χρόνια;  Οι της Νέας Δημοκρατίας λένε το αμίμητο ότι είπε συγνώμη ο πρωθυπουργός.  Και εμείς πρέπει να αποδεχτούμε την περίεργη διατύπωση της συγνώμης.  Να μας εξηγήσει ποιο είναι το κακό που έκανε. Μαζί με την κυβέρνησή του ήταν ανεπαρκής απέναντι στις περιστάσεις. Αυτό θέλω να πω στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι όταν το Νοέμβριο γιατί είχαμε εκλογής δεν ακολούθησε. Το έκανε τώρα γιατί εμφανίστηκε το δημοσκοπικό τέρας με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ. Αν νομίζετε ότι παράγουμε έργο και ότι ο κόσμος δεν βλέπει, κάνετε λάθος. Τα λάθη είναι πολλά, διαχείριση της πανδημίας, τα λάθη στη διαχείριση της κρίσης, πληθωρισμός, απουσία αντιπάλου καθώς δεν υπάρχει καλή αντιπολίτευση.  Σήμερα έχετε αντίπαλο και λέγεται Ελληνική Λύση.

  Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας είστε η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε και δεν αναφέρομαι στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή έκανε Εθνική προδοσία με τη Μακεδονία».

Πηγή: madata.gr