Για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά μίλησε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ζούλιας ο οποίος μίλησε στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης με την Ελεονόρα Μελέτη.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Ζούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως “δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει”.

“Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος” συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας. “Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία”.

“Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη” παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Βασίλης Ζούλιας. “Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ” πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση που κατόρθωσε να κτίσει μετά από αρκετά χρόνια με τον πατέρα του. “Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό” τόνισε.

“Έκανα σκληρή χρήση ναρκωτικών για 7 χρόνια”, είπε.

Πηγή: thestival.gr