Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, πήρε τον λόγο, είχε διάλογο με τον Αλέξη Κούγια για το… όνομά του και δήλωσε απογοητευμένος από Γραμμένο και ΚΕΔ.

Μιλώντας από το βήμα των ομιλητών στην Γ.Σ. της ΕΠΟ ο Νίκος Τζώρτζογλου σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Μία λέξη. Τρελοκομείο. Σαν παράγοντας υπηρέτησα τον Εργοτέλη για 15 χρόνια και την ΕΠΣ Ηρακλείου για 18. Παίρνω τον λόγο από τον Αλέκο Κούγια (σε εκείνο το σημείο ο Κούγιας του τόνισε πως τον λένε Αλέξη όχι Αλέκο). Εντάξει Αλέκος (ακούστηκαν γέλια στην αίθουσα). Αλέκο σε ξέρω εγώ.

Ο Αλέκος μίλησε για λαίλαπα. Λαίλαπα ήταν και για μένα. Δεν είναι ευχαριστημένος ο Κούγιας αλλά λέει στην ΕΠΟ ‘μείνε άλλο έναν χρόνο’. Τρελοκομείο. Για αυτό το λέω. Τρελοκομείο. Με απογοήτευσε ο Γραμμένος. Με απογοήτευσε ο φίλος Βαγγέλης. Αυτή η διοίκηση να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Είχαμε πανδημία και κορονοϊό αλλά η πανδημία στο ποδόσφαιρο υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Στον κορονοϊό θα βρούμε το εμβόλιο αλλά στο ποδόσφαιρο ενώ το έχουμε με την ψήφο μας δεν το αφήνουμε να βγει. Και το 69 που είναι οι ψήφοι είναι ερωτικό νούμερο. Να φύγουν οι… Περέϊρηδες και οι Κουκουλάκηδες από την ΚΕΔ και να φύγει η Ομοσπονδία αυτή».

Πηγή: thestival.gr