Δριμύτατη κριτική στη διοίκηση Γραμμένου και σφοδρή επίθεση κατά Κούγια, περιελάμβανε η ομιλία του Νίκου Τζώρτζογλου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

«Είχε αρκετά θετικά αυτή η διοίκηση. Μειώθηκε η καχυποψία, εισήγαγε το VAR, αναδιάρθρωσε την Γ’ Εθνική, έκανε σχολές προπονητών», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, όταν πήρε τον λόγο στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που πραγματοποιείται από το πρωί της Τρίτης (30/6).

Και μετά από αυτή την εισαγωγή… πήρε φόρα:

«Αξιόλογος, έντιμος, ευγενής, αξιοπρεπέστατος και εξαιρετικός φίλος ο Βαγγέλης Γραμμένος. Εδώ όμως είναι ΕΠΟ και ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μοναστήρι. Είναι ναρκοπέδιο. Πρέπει να έχεις στοιχεία ναρκαλιευτή, φίλε Βαγγέλη. Κι εσύ δεν έχεις. Δεν μπορεί να είναι καλόγερος ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Απουσιάζεις, απέχεις, δεν έχεις επαφή με τις Ενώσεις. Και έχεις σφιχτό εναγκαλισμό με τους υπουργούς. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είχαμε μπερδευτεί αν πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι ο Βασιλειάδης ή ο Γραμμένος.

Κύριε Περέιρα, κάποια μέλη της ΚΕΔ είναι προβληματικά και επικίνδυνα. Λειτουργούν ρεβανσιστικά και κάνουν λοβιτούρες. (σ.σ. αναφέρθηκε στον Μιχάλη Κουκουλάκη).

Υπάρχει καταιγισμός λάσπης και μιζέριας από κάποιους μαϊντανούς, ενώ έχουμε πρωταθλήματα που έχουν πανάξιους πρωταθλητές, όπως ο Ολυμπιακός φέτος, ο ΠΑΟΚ πέρσι κλπ. Πρέπει οι παράγοντες να καθίσουν όλοι μαζί, με συναίνεση, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Τι άλλαξε; Πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά ο γνωστός μαϊντανός, ο Αλέκος ο τακουνομάχος. Γιατί τον αφήνετε; Γιατί δεν τον μαζεύετε και συνεχίζει να λασπολογεί κατά πάντων; Πατήστε στο google: Δωροδοκία, υποβιβασμός, Παναχαϊκή, Κούγιας. Έντεκα χιλιάδες σελίδες θα σας βγάλει με αυτά που έγιναν το 2011. Γιατί δεν τον μπουζουριάζετε; Γιατί δεν τον καλείτε και τον αφήνετε;

Είμαι υπέρ της αναδιάρθρωσης. Αλλά το πρώτο που πρέπει να αναδιαρθρώσουμε είναι τα μυαλά. Η νοοτροπία μας. Να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να βγάλουμε μια διοίκηση κοινής αποδοχής».

Στην απάντησή του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος περιορίστηκε να πει τα εξής:

«Συνεργαστήκαμε πράγματι με την Πολιτεία, αλλά δεν υπήρχε κάποιος σφιχτός εναγκαλισμός. Από πού προκύπτει αυτό;

Οι δυσμενείς κρίσεις οδηγούνται στα πειθαρχικά όργανα. Δεν μπορούμε εμείς να πηγαίνουμε και να τους πιάνουμε από το αυτί.

Το αυτοδιοίκητο δοκιμάζεται και βάλλεται κάθε μέρα, γιατί κανείς δεν το θέλει».

Πηγή: thestival.gr