Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο στον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον οποίο αναμετρήθηκε στον μεγάλο τελικό του Lorand Garros!

Ο Νόλε ξεκίνησε την ομιλία του μιλώντας για τον 22χρονο Έλληνα τενίστα, λέγοντας πως καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι αυτή η στιγμή μετά από έναν τέτοιο τελικό και πως είναι αυτές οι περιπτώσεις και αυτά τα παιχνίδια που μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Συνέχισε απευθυνόμενος και πάλι στον Τσιτσιπά, αναφέροντας ότι θα βγει πιο δυνατός και σίγουρα θα κερδίσει πολλά grand slam στην πορεία:

«Απόλυτος σεβασμός σε σένα και στην ομάδα σου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Τζόκοβιτς που συγκίνησαν ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη του στους Έλληνες και στους Σέρβους φιλάθλους τους οποίους χαρακτήρισε «αδέρφια»!

Από την πλευρά του ο Ελληνας τενίστας, ξεκίνησε τον λόγο του μιλώντας για μια «μεγάλη μάχη» και πρόσθεσε ότι τα έδωσε όλα: «Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Έπαιξα με όλες μου τις δυνάμεις. Πρώτη φορά αγωνίστηκα στον τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος με τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα». Μάλιστα εκθείασε τον τεράστιο Νόβακ Τζόκοβιτς, σημειώνοντας: «Μας έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια τί αθλητής είναι. Εμπνέομαι πραγματικά από τα πράγματα που έχει καταφέρει και θα είμαι ευτυχισμένος αν πετύχω τα μισά από όσα έχει πετύχει εκείνος».

Πηγή: madata.gr