Την ήττα-έκπληξη γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Indian Wells. Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε με ανατροπή από τον Τζένσον Μπρούκσμπι με 2-1 (1-6, 6-3, 6-2) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Ο Ελληνας πρωταθλητής δήλωσε, πάντως, μετά το ματς πως είναι ικανοποιημένος που δεν έχει ενοχλήσεις: 

«Ειλικρινά, δεν είμαι εκνευρισμένος. Χαίρομαι που μπορώ και παίζω πάλι χωρίς να έχω ενοχλήσεις στον αγκώνα μου, κάτι που με ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα. Έχω κίνητρο και θέλω να πετύχω πράγματα φέτος, θα δούμε μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Μέχρι τώρα παίζω πολύ καλύτερα από ότι περίμενα», ενώ συμπλήρωσε πως ο αντίπαλος του είχε και την τύχη με το μέρος του: 

«Δεν θυμάμαι πόσες φορές χτύπησε την ταινία του φιλέ και μπόρεσε να περάσει την μπάλα στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Νομίζω ότι αυτό είναι εκπληκτική ικανότητα. Δεν ξέρω τι άλλο. Δεν είναι πολύ εκρηκτικός παίκτης, αλλά μπορεί να επιστρέφει μπάλες. Μπορεί να διαβάζει καλά το παιχνίδι, να παίζει με τον ρυθμό του και με τον ρυθμό του αντιπάλου του».

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Πηγή: madata.gr