Την ανάρτηση του πρωθυπουργού για τα Τέμπη, σχολιάζει με δηκτικό ύφος η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως άργησε 5 μέρες, η συγγνώμη του κ. Μητσοτάκη -«που οι επικοινωνιολόγοι τον ανάγκασαν να γράψει», όπως υποστηρίζει.

Παράλληλα στηλιτεύει το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης «σπεύδει να μοιραστεί τη συγγνώμη με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν, για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες».

«Τίποτα δεν είναι αληθινό»

Αναλυτικά η κ. Τσαπανίδου αναφέρει:

«Ωραίο το κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι στον κ. Μητσοτάκη για να το αναρτήσει στο fb. Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά.

Ωραία και η συγγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει. Μόνο που άργησαν πέντε ημέρες.  Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό.

Ακόμη και αυτή τη συγνώμη, όμως, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος. Σπεύδει να τη μοιραστεί με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες.  Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν.

Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια».

πηγή: in.gr

Πηγή: madata.gr