Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη του, μίλησε για τον Ηρακλή με αφορμή το ενδιαφέρον του Διονύση Λεονίδη για την ομάδα βόλεϊ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5:

«Βέβαια το έμαθα το ενδιαφέρον που υπάρχει. Δεν έχω μάθει παραπάνω πράγματα όμως. Μόνο αν είσαι μέσα ξέρεις. Ο Ηρακλής είναι πεθαμένος και θέλει να αναστηθεί, άρα κάθε χείρα βοήθειας είναι ευπρόσδεκτη. Δεν υπάρχει κάτι που να κινείται. Υπάρχουν κάποιες προσπάθειες, αλλά αν είναι πάλι ημιτελείς, θα αποτύχουν».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως η εικόνα για το ακριβές ύψος των χρεών είναι άγνωστο: «Δεν ξέρουμε πόσα είναι τα χρέη. Πρέπει να οροθετηθούν. Κανένας δεν ξέρει. Να ξεκαθαρίσει το υπουργείο πόσα είναι τα χρέη, για να ενδιαφερθεί κάποιος. Αν κάποιος θέλει την ομάδα μπορεί να βρει σήμερα π.χ. 2 εκ. χρέη και μεθαύριο να βρει 10 εκ. ευρώ. Η Πολιτεία πρέπει να το ξεκαθαρίσει αυτό. Για τον κάθε επενδυτή όμως υπάρχει και η επιλογή ενός άλλου ΑΦΜ. Πιστεύω οποιοσδήποτε επιχειρηματίας που θέλει να ασχοληθεί, θα δει με καλό μάτι κάτι τέτοιο».

Πηγή: thestival.gr