Έρχεται στο νέο PAOK TV το ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων με στιγμές μέσα από την σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρήκε τον ΠΑΟΚ χωρίς τίτλο και απλά την ομάδα να τερματίζει στη 2η θέση. «Η ιστορία εκ των έσω». Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών για την πιο περίεργη σεζόν τους!

Όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, οι ασπρόμαυροι καταγράφουν τις περισσότερες στιγμές της σεζόν και στο τέλος δίνουν στον κόσμο την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μάθει άγνωστες ιστορίες γύρω από την ομάδα του.

Αυτό θα γίνει και φέτος, παρά το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» δεν κέρδισε κανένα τίτλο, έμεινε νωρίς εκτός Ευρώπης και όπως λέει ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV, «δεν κρατάω τίποτα απ’ αυτή τη χρονιά»!

«Αρχίζεις και αγχώνεσαι, δεν πιστεύεις στον εαυτό σου», είναι άλλη μια ατάκα του Βιεϊρίνια που προσπαθεί να εξηγήσει όλα όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες. Η ιστορία των πρωταγωνιστών εκ των έσω. Οι στιγμές έντασης, οι δυσκολίες, όλα όσα τους «λύγισαν». Εκεί που έδειχναν να μην πιστεύουν στους εαυτούς τους.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς στην προαναγγελία του ντοκιμαντέρ: «Η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία όταν ξέρεις και να χάνεις. Μια περίεργη σεζόν σ’ ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων. Toumba Uncensored»

Πηγή: thestival.gr