Ο ΠΑΟΚ πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το ανανεωμένο PAOK TV, με την FORZA να αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις της διαδικτυακής πλατφόρμας του Δικεφάλου, που ξεκινάει συνεργασία με την Cosmote.

Αναλυτικά η FORZA αναφέρει για τις επόμενες κινήσεις του PAOK TV:

Την ώρα που έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι χωρίς συμβόλαια, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ανάπτυξη του PAOK TV, χωρίς να αγνοεί τις υπόλοιπες ομάδες…

Όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, η κεντρική διαχείριση δεν μπορεί να προχωρήσει πριν τη μεθεπόμενη σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει καταστήσει σαφές στις υπόλοιπες άστεγες ομάδες ότι είναι πάντα δίπλα τους στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν… αξιοπρεπή τηλεοπτικά έσοδα, συμπλέει με την απόφασή τους να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν έχουν ΟΛΕΣ οι ομάδες τηλεοπτική στέγη και συνεχίζει την προσπάθεια να παρουσιάσει ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο προϊόν μέσω του PAOK TV στο κοινό του.

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

Η ΠΑΕ έχει έχει επενδύσει στην τεχνολογία, έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συμμαχίες για να λύσει όλα τα προβλήματα, που παρουσιάστηκαν στην προηγούμενη σεζόν, έχει κάνει συμφωνίες με κατασκευαστές τηλεοπτικών συσκευών για συμβατές εφαρμογές, που διευκολύνουν τη θέαση του PAOK TV και ειδική εφαρμογή για όλες τις συσκευές Android και iOS.

Το πιο σημαντικό βήμα που έκανε ο ΠΑΟΚ προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η συμφωνία με την COSMOTE, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Το σήμα του PAOK TV θα ανέβει στο μπουκέτο της COSMOTE, έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέγουν το κανάλι στο μπουκέτο της COSMOTE και πληρώνοντας τη συνδρομή στο PAOK TV θα μπορούν να παρακολουθούν χωρίς κανένα πρόβλημα το πρόγραμμα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Η σεζόν 2020-21 ανοίγει για το PAOK TV με τη μετάδοση του αγώνα της μεθεπόμενης Τρίτης με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το PAOK TV θα μεταδώσει το παιχνίδι ΜΟΝΟ στην Ελλάδα, καθώς τα δικαιώματα μετάδοσης στην Τουρκία και στον υπόλοιπο κόσμο ανήκουν στην φιλοξενούμενη Μπεσίκτας. Αυτή την απόφαση έχει πάρει η ΟΥΕΦΑ με δεδομένο ότι πρόκειται για αγώνες νοκ άουτ στην έδρα μιας από τις δύο ομάδες.

Όπως αποκάλυψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, το πρόγραμμα του PAOK TV θα εμπλουτιστεί τη νέα σεζόν, καθώς στα σκαριά είναι εκπομπές, αλλά και η μετάδοση των αγώνων της ομάδας μπάσκετ. Υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με την ΚΑΕ, που απλά πρέπει να επισημοποιηθεί, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει άνοιγμα και στα υπόλοιπα αθλήματα.

Πηγή: FORZA

Πηγή: thestival.gr