Το δικό του μήνυμα προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη έστειλε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, λίγη ώρα μετά τα μηνύματα της Κουμουνδούρου για ρήξη του ΣΥΡΙΖΑ με τον  βουλευτή Χανίων.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, λίγο μετά το «αντάρτικο» του Παύλου Πολάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ως χειμερινός κολυμβητής να κάνει το μπάνιο του, ενώ η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση έχει τίτλο: «Μια χειμερινή βουτιά βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις».

Η νέα τοποθέτηση Πολάκη

 Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Facebook σημειώνοντας πως όλα θα λυθούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος και πρόσθεσε πως «ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με κρότο». Συγκεκριμένα έγραψε σε ανάρτηση του στο Fecebook: 

 Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια!!

 Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια.

 Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθουν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος.

 Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!

Τι προηγήθηκε 

Το θέμα ξεκίνησε όταν από τα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν έλειπε το όνομα του στενού του φίλου, Μιχάλη Χαιρετάκη. 

«Προφανώς από “λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα . Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!
Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Η Κουμουνδούρου αντέδρασε έντονα, λέγοντας: «Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσαν ότι, προφανώς, ο Παύλος Πολάκης έχει μπερδέψει τον ρόλο του και μέχρι πού μπορεί να παρεμβαίνει στα πράγματα, ενώ έφτασε στο σημείο να «απειλεί» το κόμμα του.

Πηγή: madata.gr