Το ότι στο Μαξίμου δεν χάρηκαν ιδιαίτερα από την δήλωση Γεωργιάδη πως… πανηγυρίζει επειδή η Ελλάδα διαχειρίζεται 12 φορές καλύτερα τον κορωνοϊό από το Βέλγιο, είναι γνωστό. Φάνηκε, εξάλλου, χθες, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε με νόημα ότι η κυβέρνηση δεν πανηγυρίζει καθόλου -αδειάζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όμως, πέραν του «αδειάσματος», το Μαξίμου επέβαλε στον υπουργό Ανάπτυξης και προσωρινό «σιωπητήριο», έως ότου ξεχαστεί το θέμα. Και, για του λόγου το ασφαλές, αποκαλύφθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε ακυρώσει άρον-άρον και εκτάκτως την προγραμματισμένη εμφάνισή του στην εκπομπή «Kontra24» του Kontra με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής διάβασε «στον αέρα» και το μήνυμα που τού είχε αποστείλει ο υπουργός, υπενθυμίζοντάς του ότι «εκείνος δεν τα κάνει αυτά» -ότι, δηλαδή, είναι συνεπής στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και δεν «κρεμάει» τους οικοδεσπότες του. Αν, όμως, σε πάρει κάποιος συνεργάτης του πρωθυπουργού και σου μιλήσει στα… «γαλλικά», τότε «κρεμάς» και… παρακρεμάς τις τηλεοπτικές εκπομπές!

Πηγή: madata.gr