Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, καθώς δημιούργησε το «AC PAOK Education», δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ασχολούνται με το χώρο του αθλητισμού να παρακολουθούν τηλεδιασκέψεις ειδικών, που μιλούν για την δύσκολη κατάσταση λόγω COVID 19, δίνοντας παράλληλα καίριες απαντήσεις σε φλέγοντα θέματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Γραφείο Τύπου του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη να θέση να παρουσιάσουν την ίδρυση του προγράμματος «AC PAOK Education».

Το Γραφείο Τύπου σε αποκλειστική συνεργασία με τον Γιώργο Βακάλη (Assistant Coach του ΠΑΟΚ Mateco κι επιστημονικού υπευθύνου του προγράμματος), δίνουν την ευκαιρία σε αθλητές, προπονητές, αλλά και σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, να παρακολουθήσουν τηλεδιασκέψεις ειδικών τις οποίες επιμελείται ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο του αθλητισμού μιλούν για την δύσκολη κατάσταση που περνάμε όλοι, δίνοντας καίριες απαντήσεις στα φλέγοντα θέματα που δημιουργούνται, σε θεμελιώδη διαχρονικά ερωτήματα, καθώς και στις νέες τάσεις.

Για αίτηση συμμετοχής στις τηλεδιασκέψεις του «AC PAOK Education», πατήστε ΕΔΩ. (Όριο παρευρισκόμενων: 100 άτομα).

Πηγή: thestival.gr