Στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» συζητήθηκε η καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από τη νομική σύμβουλο της Κομισιόν και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου με την Λιάνα Κανέλλη να ξεσπά για τα όσα ακούγονται γύρω από την υπόθεση αυτές τις ημέρες
 
«Δεν σέβεται κανείς και δεν λυπάται κανένας αυτή τη γυναίκα, την όποια γυναίκα, σήμερα είναι αυτή, αύριο θα είναι κάποια άλλη, εύχομαι να μην υπάρξει άλλη, αποκλείεται θα υπάρξει και τις προηγούμενες που υφίστανται αυτήν την στιγμή… Την έχουμε κάνει κομματάκια, κουρελού, τη βάζουμε δίπλα από τον Λιγνάδη, τον Φούφουτο, το Μούμουτο, τον έναν και τον άλλον. Σας ικετεύω, σας παρακαλώ, ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας, οι γυναίκες εξακολουθούν ακόμη και στον πολιτικό λόγο να αντιμετωπίζονται κι εκεί θα ψάξετε την μορφή βίας ως ασθενής τάξη» τόνισε φανερά οργισμένη η Λιάνα Κανέλλη.

«Μόνοι σας λέτε, γυναίκες και παιδιά, ασθενής τάξη. Εκεί πάτε στις γυναίκες. Μία τάξη που τη βλέπεις ίσα με εσένα δεν την χαρακτηρίζεις ασθενή. Κι όταν πάτε στο σεξ εκεί γίνεται πυρ, γυνή και θάλασσα και ξαφνικά είναι η πιο δυνατή και είναι αυτή που σέρνει τα καράβια. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες, είναι καταγγέλλουσα και είναι υπόλογος. Ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του. Καλά κάνατε και τον διαγράψατε. Αυτή που δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε ήταν η γυναίκα, η οποία δεν μπόρεσε να το πάει δικαστικά, όπως ήθελε και την κάναμε πατσαβούρα. Μπορούμε να αλλάξουμε συζήτηση Νίκο; Σε ικετεύω» συνέχισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: madata.gr