Από την στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπήκε στη διαδικασία συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων εγγράφων προκειμένου να καταθέσει την έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο αναφορικά με την υπόθεση που υπάρχει με την Ξάνθη.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου είχαν περιθώριο μέχρι τις 5 Μαΐου για να καταθέσουν την έφεση, ωστόσο, προτίμησαν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να συλλέξουν όλα τα απαιτούμενα υπομνήματα και τις αποφάσεις, θέλοντας να είναι απολύτως έτοιμοι και θωρακισμένοι στο μέγιστο βαθμό για τις θέσεις τους σε συνεργασία με ελβετικό δικηγορικό γραφείο.

Όπως είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή, ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου, Τάκης Μπαλτάκος: «Στις 5 Μαϊου είναι η τελευταία μέρα για το CAS. Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να προσφύγει στο CAS. Δεν είναι απλό να μεταφραστούν τόσες σελίδες. Πρέπει να προετοιμαστεί το έδαφος, να τα πάρει ο Ελβετός δικηγόρος, να τα μελετήσει, να γράψει ένα πρωτόλειο και να μεταφραστεί. Γίνεται η προετοιμασία για το CAS».

Πηγή: thestival.gr