Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο χθες, συζητώντας για αρκετά σημαντικά θέματα, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να εκφράζει την επιθυμία του να μιλήσει και με γκρουπ παικτών μέσω skype.

Σήμερα, ο πρόεδρος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης για αρκετή ώρα με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών, σε αυτή την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για το πλάνο που υπάρχει, με φόντο το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

“Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω”, ήταν ένα από τα μηνύματα του, προς τον Αμπέλ Φερέιρα.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος κλήθηκε να παραθέσει τις σκέψεις του, για το πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας παράλληλα το μπάτζετ του, ενώ καθορίστηκαν οι τομείς ευθύνης του καθενός.

Ο Γιώργος Σαββίδης θα έχει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες υπεύθυνος θα είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, με τη συμβολή -πάντα- του τεχνικού διευθυντή.

Πηγή: thestival.gr