Την πραγματοποίηση μεταδόσεων που απευθύνονται μόνο σε ενήλικες ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα TikTok προχωρώντας σε μία ακόμη αλλαγή των δεδομένων για τις ζωντανές μεταδόσεις που κάνουν οι χρήστες του. 
Μία λειτουργία ζωντανής ροής στην οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι χρήστες είναι πάνω από 18 ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα TikTok. Και όχι, η συγκεκριμένη αλλαγή δεν θα θυμίζει σε τίποτα το OnyFans.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Independent, η λειτουργία όπως προτείνει το TikTok, θα ήταν χρήσιμη “για ένα κωμικό περιεχόμενο που ταιριάζει καλύτερα σε άτομα άνω των 18 ετών” ή “ένας χρήστης μπορεί να σχεδιάζει να μιλήσει για μια δύσκολη εμπειρία της ζωής του και θα αισθανόταν πιο άνετα γνωρίζοντας ότι η συνομιλία είναι περιορισμένη σε ενήλικες, έγραψε στο δελτίο τύπου της.

  
Η συγκεκριμένη λειτουργία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ παρά τη συγκεκριμένη αλλαγή, το TikTok τόνισε πως είναι απίθανο να προχωρήσει σε περισσότερο περιεχόμενο για ενηλίκους.

Άλλωστε, σύμφωνα με τους όρους χρήσης της εταιρείας, απαγορεύεται το “γυμνό, πορνογραφικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο”, με τον μόνο σημαντικό ιστότοπο μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει τέτοιο περιεχόμενο να είναι το Twitter. Παράλληλα, οι TikTokers με τουλάχιστον 1.000 ακόλουθους που είναι άνω των 16 ετών μπορούν να κάνουν ζωντανή ροή, ωστόσο και αυτό θα αλλάξει αφού στις 23 Νοεμβρίου θα επιτρέπεται μόνο στα άτομα άνω των 18.

 
Η εταιρεία επέφερε επίσης μερικές ακόμη μικρές αλλαγές στη λειτουργία ζωντανής ροής, όπως για παράδειγμα το ότι ο χρήστες θα μπορούν πλέον να περιλαμβάνουν έως και πέντε άλλα άτομα σε μια ροή με περισσότερους επισκέπτες, όπως και να ενημερώνει τη λειτουργία φιλτραρίσματος λέξεων-κλειδιών για να στέλνει υπενθυμίσεις στους δημιουργούς για να εποπτεύουν τα σχόλιά τους

Πηγή: madata.gr