Είναι από τις πλέον διαδεδομένες αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Τα προγνωστικα στοιχηματος είναι εξαιρετικά δημοφιλή και πολλοί παίκτες του στοιχήματος αναζητούν να βρουν τα προγνωστικά εκείνα που θα τους βοηθήσουν να συνδυάσουν διασκέδαση με κέρδη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε και να ακολουθήσουμε παικτικά ότι διαβάζουμε μπροστά μας. Το ψάξιμο και η ανάγνωση στα προγνωστικά στοιχήματος είναι μία δύσκολη υπόθεση και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός. Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε πολύ περιεκτικά τι πρέπει να προσέξετε αναφορικά με τα προγνωστικά στοιχήματος, ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επιλογή ιστοσελίδας
Το διαδίκτυο είναι θησαυρός αρκεί να έχετε πληροφόρηση και όχι παραπληροφόρηση. Είναι σημαντικό να διαλέξετε μία ιστοσελίδα με καλές κριτικές, με ανθρώπους που γνωρίζουν από στοίχημα και αυτό να φαίνεται όχι μόνο στην επαλήθευση των προγνωστικών, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το αντικείμενο.

Κατάλληλος tipster
Πολλοί από τους παίκτες του στοιχήματος δεν έχουν χρόνο να διαβάσουν και να ενημερωθούν όπως πραγματικά πρέπει. Γι αυτόν τον λόγο προτιμούν να ακολουθούν κάποιον tipster. Κάποιον επαγγελματία δηλαδή που η δουλειά του είναι να δίνει προγνωστικα στοιχηματος. Κι εδώ όμως είναι δεκάδες οι tipsters, άλλοι επώνυμοι, άλλοι με ψευδώνυμα. Και να είστε σίγουροι ότι δεν κάνουν κι όλοι σωστά τη δουλειά τους, όπως σε όλα τα επαγγέλματα.

Σωστή ενημέρωση
Το στοίχημα δεν είναι τζόκερ η ΚΙΝΟ. Κάθε λεπτομέρεια, κάθε πληροφορία, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν είναι τυφλή τύχη. Πρέπει να ξέρετε τις απουσίες, τις μεταγραφές, τις καιρικές συνθήκες, τις σχέσεις των δύο ομάδων. Αυτά και άλλα πολλά παίζουν τον ρόλο τους για την τελική έκβαση του αγώνα. Οπότε είναι σημαντικό να έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες, έγκαιρα και έγκυρα.

Στατιστικά
Η στατιστική είναι κι αυτή πολύ σημαντική στο στοίχημα. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν στοίχημα μόνο με τα στατιστικά. Πόσα σερί over/under υπάρχουν, 2-3 γκολ, σερί σε αποτέλεσμα ή ότι άλλο βάζει ο νους σας που μπορεί να αποτυπωθεί σε νούμερα. Όπως για παράδειγμα σε ποιο διάστημα ανά 15λεπτό, ή 10 λεπτό πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ (ή τα δέχεται) κάθε ομάδα.

Φόρμα
Ενδεικτικός και προγνωστικός παράγοντας για να βγουν μελετημενα προγνωστικα είναι και η φόρμα. Αυτή επικεντρώνεται συνήθως στα τελευταία 5-6 παιχνίδια συνολικά, ή επί μέρους, εντός κι εκτός έδρας. Μπορεί μία ομάδα να έχει μόλις πέντε νίκες σε 25 αγωνιστικές, αν όμως τις τέσσερις από αυτές τις έχει πετύχει στα τελευταία πέντε ματς, τότε κάτι έχει αλλάξει δραστικά και έχει ξεκινήσει αντεπίθεση.

Παράδοση
Ναι, παίζει και η παράδοση μπάλα. Σε κάποια ζευγάρια μάλιστα είναι τόσο δυνατή που ξεπερνά αγωνιστικά νέα, απουσίες, τραυματισμούς, μεταγραφές ή και τη συνολική ποιότητα των δύο ομάδων που παίζουν μεταξύ τους. Όταν δείτε ότι μία ομάδα δεν έχει κερδίσει την αντίπαλο της από το 1980 τότε οφείλουμε να σεβαστούμε αυτό το στοιχείο και να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε.

Απόδοση
Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ίσως τον μεγαλύτερο στα προγνωστικά στοιχήματος. Αν δεν υπάρχει συνάρτηση προγνωστικού με τιμή στην αγορά, η οποία να συμφέρει τον παίκτη, τότε τζάμπα το διάβασμα που έχετε ρίξει. Δεν έχει κανένα νόημα να παίζετε σε αποδόσεις του 1.20 και του 1.10 και να προσπαθείτε να τις τεκμηριώσετε με αναλύσεις και προγνωστικά. Πάντα, πάντα όμως, πρέπει να βάζετε ως ισχυρό παρονομαστή στη συνάρτηση, τον παράγοντα… απόδοση.

Εν κατακλείδι
Τα προγνωστικά είναι πολύ δημοφιλή ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος. Πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν τον «χαμένο θησαυρό» μέσα από σωστές προβλέψεις. Επειδή η ελπίδα θολώνει καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας τον ανωτέρω οδηγό, όταν θα κάτσετε να βγάλετε τα δικά σας προγνωστικά ή θα αναζητήσετε τα πλέον κατάλληλα στο Arxondasbet.com. Αν δεν το κάνετε, τότε είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε μία τρύπα η οποία θα σας προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Πηγή: madata.gr