Το θρησκευτικό αίσθημα προκάλεσαν οι «Ράδιο Αρβύλα» με το βίντεο που πρόβαλαν στο κανάλι τους στο Youtube και είχε θέμα τους ιερούς ναούς και τη Θεία Κοινωνία εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Έξαλλοι οι χρήστες στο Twitter με τον τρόπο που ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επέλεξαν να σατιρίσουν τα μέτρα απαγόρευσης στις εκκλησίες, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο σατιρικό βίντεο που πλέον έχει κατέβει από το Youtube πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο πάτερ τους κοινωνεί κανονικά. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά ναι. Τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».

Πολλοί από τους χρήστες κάνουν λόγο για βλασφημία, ενώ άλλοι βρίσκουν το σκετς τουλάχιστον «εμετικό».

Έντονη αντίδραση από τον Κυριάκο Βελόπουλο

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα, αλλά ξέσπασε εναντίον τους με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Βλασφημία κατά της Θείας Κοινωνίας από τους “Ράδιο ξεφτίλα” τα “παιδάκια της Φούρκας” και “αγαπητικοί της μπούργκας”! Κάντε το αν τολμάτε για Ισλάμ!», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Βελόπουλος, κοινοποιώντας το σχετικό video.

Πηγή: Protothema.gr

Πηγή: thestival.gr