Αυξάνεται και ο αριθμός των διασήμων, που γνωστοποιούν μέσω των social media ότι έχουν κολλήσει τον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα σπίτι τους.

O Ίντρις Έλμπα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο twitter ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τους συνέστησε να μένουν σπίτι. Όπως σημείωσε, βρέθηκε θετικός, “είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα μέχρι στιγμής αλλά έχω απομονωθεί από τη στιγμή που πληροφορήθηκα για την έκθεσή μου στον ιό. Μείνετε σπίτι και να είστε πραγματιστές. Θα σας ενημερώνω για το πώς τα πηγαίνω. Μην πανικοβάλλεστε”. Στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού, στο βίντεο με το οποίο έκανε την ανακοίνωση, είναι η σύζυγός του.

Μετά την ανακοίνωση του Βρετανού ηθοποιού Ίντρις Έλμπα ότι διαγνώστηκε θετικός στον ιό, ένας ακόμη σταρ, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους εκατομμύρια φαν της σειράς Game of Thrones ανά την υφήλιο, έκανε την δική του ανάρτηση, δηλώνοντας ότι αποτελεί κρούσμα.

Ο Κρίστοφερ Χίβγιου, που είχε υποδυθεί τον κοκκινομάλλη πολεμιστή «Τόρμουντ» στην σειρά του HBO για αρκετές σεζόν, ανέφερε στην ανάρτησή του ότι επί του παρόντος βρίσκεται στην χώρα καταγωγής του, τη Νορβηγία, και έχει μπει σε καραντίνα με την οικογένειά του.

koro.jpg

Πηγή: thestival.gr