Έκκληση για πληροφορίες αναφορικά με ένα τροχαίο το οποίο σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απευθύνει μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή της, το τροχαίο έγινε την περασμένη Παρασκευή στην Εγνατία, στο ύψος της ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, ένα ταξί παρέσυρε ποδηλάτισσα και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το 100.

Αναλυτικά τα όσα γράφει στην ανάρτησή της:

Την Παρασκευή 24/7 στις 14.45 έγινε ένα ατύχημα στην Εγνατία με κατεύθυνση προς κέντρο ακριβώς πριν τη στάση Καμάρα μπροστά στην ΕΥΑΘ . Μια κοπέλα με ποδήλατο σπρώχτηκε από ένα ταξί με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω από το ποδήλατο και να συρθεί στην άσφαλτο καταλήγοντας κάτω από το λεωφορείο που βρισκόταν σταματημένο στη στάση εκείνη τη στιγμή. Ο οδηγός ταξί που παρέσυρε την κοπέλα απλώς έφυγε από το σημείο χωρίς να σταματήσει καν να δει εάν ήταν καλά. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα μετά από λίγο. Παρακαλώ πολύ εαν κάποιος είδε κάτι να στείλει ινμποξ έτσι ώστε να καταφέρουμε να βρούμε τον οδηγό ταξί που εγκατέλειψε το κορίτσι στην άσφαλτο. Έχει ενημερωθεί και η τροχαία.

Πηγή: thestival.gr