Την αμέριστη στήριξη του στον άνδρα της ΔΙΑΣ, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, καθώς πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο ρομ στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο Θάνος Τζήμερος. 
Όμως δεν εμεινε εκεί. Ακολούθησε ρατσιστικό κρεσέντο σε βάρος ολόκληρης της φυλής των ρομά ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «επαγγελματία εγκληματία» τον ανήλικο που δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Μαθαίνω ότι συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον επαγγελματία εγκληματία στη Θεσσαλονικη. Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι πολιτικοορθάκηδες! Θα προτιμούσατε να ήταν νεκρός ο αστυνομικός, ε; Ποιο μήνυμα δίνετε στους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για τη δική μας ασφάλεια;» έγραψε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος. 
Το μέλος της Κίνησης Εθνική Δημιουργία επιτέθηκε στη συνέχεια όπως συνηθίζει και στην αριστερά κάνοντας λόγο για «αριστερά σιχάματα».

«Λοβοτομημένοι ηλίθιοι που νομίζουν ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε για τα €20 του βενζινάδικου και όχι για τα όσα επακολούθησαν. Αριστερά σιχάματα, αλληλέγγυοι σε κάθε έγκλημα, μέχρι να αγγίξει τη δική τους τσέπη. Τότε βγαίνουν στα κάγκελα και καταγγέλλουν την απουσία του κράτους!» ήταν το δεύτερο tweet του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής.

Στη συνέχεια ο Θάνος Τζήμερος απευθύνθηκε και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας τη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου που χαροπαλεύει στο Ιπποκράτειο.

«Κε Τάκη, θα συλληφθεί ο Ρομά πατέρας του επαγγελματία εγκληματία για παραμέληση ανηλίκου; Θα συλληφθεί ποτέ κάποιος από τη φυλή των “ευπαθών και ευάλωτων” για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου; Δεν εφαρμόζεται εκεί ο νόμος;» έγραψε.

 
 

Πηγή: madata.gr