Παρέμβαση του Θανάση Μπούρα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, για την φωτογραφία – πρόσκληση που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και με την οποία έγινε χαμός!

Θύμα ψεύτικης ανάρτησης στο διαδίκτυο έπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας.

Ειδικότερα, τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία – πρόσκληση του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή στο ξενοδοχείο «Ελευσίνα». Στην πρόσκληση μάλιστα αναφερόταν ότι θα διατεθεί…γουρουνοπούλα στους καλεσμένους έναντι 11 ευρώ το άτομο. 

«Εξεπλάγην όταν ήρθαν να μου ευχηθούν χθες πάνω από 2.000 άτομα στην Ελευσίνα, χωρίς να έχουν την απολαβή» ανέφερε ο κ. Μπούρας, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, της οποίας είναι πρόεδρος.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι η τεχνολογία «μπορεί να γίνει επικίνδυνη όταν παραποιεί τα γεγονότα. Οποισδήποτε κακόβουλος προσθέτει μια γραμμή». Ωστόσο δεν έχασε και το χιούμορ του σημειώνοντας ότι η προσφορά στην πρόσκληση δεν θα μπορούσε να ισχύει καθώς «στην περιοχή κυριαρχεί η προβατίνα».

Νωρίτερα, ο κ. Μπούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1  δήλωσε ότι «πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και την Δημοκρατία» προαναγγέλοντας ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα.

Πηγή: madata.gr