«Κάποιοι τρόλαραν την πρόσκλησή μου. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω» τόνισε οργισμένος ο Θανάσης Μπούρας σχολιάζοντας τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, όπου στην πρόσκληση για τη γιορτή του αναγράφεται ότι θα «κεράσει» γουρνοπούλα την οποία όμως θα πρέπει οι προσκεκλημένοι να πληρώσουν 11 ευρώ το άτομο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Ο κ. Μπούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν τη δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω».

«Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτήν την πρόσκληση. Η πρόσκληση μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή, με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο», είπε ο κ. Μπούρας σημειώνοντας προς όσους πίστεψαν πως είναι αληθινή η αναφορά στην γουρνοπούλα και στη χρέωση των ψηφοφόρων πως ούτε ο χώρος προσφέρεται για τέτοια εδέσματα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούρα, «αυτή είναι κακοήθεια κάποιων και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα, γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και την Δημοκρατία».

«Μην στενοχωριέσαι, Θανάση, άσπονδοι φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θα επανεκλεγείς πρώτος» σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Πηγή: madata.gr