Η νέα ανάρτηση που έκανε ο Τέλλογλου μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη στη Βουλή
Αναφορά στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του για τις υποκλοπές στη Βουλή, καθώς από εκείνον πληροφορήθηκε ότι υπήρξε και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης θύμα συνακροάσεων την εποχή που ήταν υποψήφιος πρωθυπουργός όπως και η σύζυγος και η κόρη του.

«Και εγώ πληροφορούμαι από έγκριτους δημοσιογράφους ότι υπήρξα θύμα συνακροάσεων την εποχή που ήμουν υποψήφιος πρωθυπουργός, όπως και η σύζυγος και η κόρη μου. Καταθέτω στα πρακτικά την ανάρτηση Τέλλογλου.

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια παράκεντρα μας παρακολουθούσαν τότε με τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης από τη Βουλή και συμπλήρωσε ότι «προϋπόθεση για παραγωγική συζήτηση είναι να θέσουμε το θέμα στις πραγματικές του βάσεις».

Μετά την παραπάνω αναφορά ο Τάσος Τέλλογλου έκανε ανάρτηση στο Twitter, απαντώντας: «Ο συμψηφισμός δεν βοηθάει την κυβέρνηση, την εξομοιώνει με ό,τι προηγήθηκε. Το θέμα σήμερα δεν είναι τι γινόταν το 2018 ή το 2015, το θέμα είναι ποιος και πώς έλεγξε την ΕΥΠ τα τελευταία 3 χρόνια».

Πηγή: madata.gr