Στις καταγγελίες που έχουν γίνει σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζοντας ότι αν αποδειχθούν εγκληματικές πράξεις οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. 

«Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, δήλωσε ο υπουργός και τόνισε με έμφαση ότι όποιοι κι αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Πρόκειται για άλλη μια βαριά υπόθεση, ύστερα από τις αλλεπάλληλες που έχουμε βιώσει τον τελευταίο καιρό», ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Συμπλήρωσε ακόμα όπως συνέβη σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή της 12χρονης στον Κολωνό, «κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, δεν υπάρχουν πολίτες ανώτερης ή κατώτερης βαθμίδας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές όπως και στην αστυνομία».

«Αν υπάρχουν εγκληματικές πράξεις, οι δράστες θα οδηγηθουν στην δικαιοσύνη, όποιοι κι αν είναι. Η υπόθεση αφορά παιδιά και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε, και οι Περιφέρειες που έχουν υπό την εποπτεία τους αυτές τις δομές και όλος ο κυβερνητικός μηχανισμός» συμπλήρωσε.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία, όποιοι κι αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» επανέλαβε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr