Ανάρτηση για τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε το μεσημέρι της Κυριακής στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Αρχικά ο κ. Πολάκης «περαστικά και γρήγορα όρθιος» στον κ. Γεωργιάδη γράφοντας στη συνέχεια «εμείς τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι αιχμές.

«Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε, ο οποίος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω ή συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς όρους», ανέφερε στο post του ο κ. Πολάκης, ο οποίος, καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς, φωνάζοντας πως το κάνεις εσύ και όχι η τρόικα, όμως η προσφυγή σου στη Δημόσια Υγεία την ώρα της ανάγκης, ίσως λέω ίσως, θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την αξία της. Σίγουρα, όμως, καταλαβαίνει ο κόσμος, τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία».

Πηγή: madata.gr