Η υγεία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τα ευρωπαϊκά φαν κλαμπ της Θεσσαλονίκης να δείχνουν πως είναι αντίπαλοι μόνο για ενενήντα αγωνιστικά λεπτά, χωρίς να κοιτάνε όνομα και χρώμα φανέλας, δημιουργώντας μια καμπάνια για την καραντίνα λόγω του ιού.

Οι ομάδες του… Νησιού, αλλά και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά φαν κλαμπ της Θεσσαλονίκης, ετοίμασαν ένα βίντεο με τους ίδιους σε ρόλο ηθοποιών, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στο κοινό τους Δελτίο Τύπου:

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε από τους υπευθύνους των Συνδέσμων του FCLT σε συνθήκες καραντίνας τον Απρίλιο του 2020. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κανένα χαρτί υγείας δεν κακοποιήθηκε… ιδιαίτερα!

Το κείμενο γράφτηκε από τον Βαγγέλη Κρυσταλάκο της Tottenham, βάση της αρχικής ιδέας του Κώστα Καζάκου της Liverpool, υιοθετήθηκε από την Επιτροπή και… επιβλήθηκε δημοκρατικά στους αρχηγούς.

Το μήνυμα είναι ένα: Μένουμε σπίτι τώρα, για να είμαστε πάλι όλοι μαζί μετά. Ασφαλείς και με υγεία!

Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής, όταν με το καλό επιστρέψουμε, πρώτα θα ζυγιστούμε και μετά θα εγκρίνουμε τη συνέχιση του πρωταθλήματος! Το νου σας!

Lague Thessaloniki. Ευχαριστούμε!

Οι ποδοσφαιριστές-ηθοποιοί (επειδή βουτάνε για φάουλ το λέμε) που πήραν μέρος είναι:

Χάρης Κωστόπουλος (Barcelona)
Πέτρος Κωστόπουλος (Inter)
Δήμος Κάλφας (Celtic)
Γιώργος Στάντζος (Arsenal)
Κώστας Καζάκος (Liverpool)
Γιώργος Αγαπητός (Newcastle)
Βαγγέλης Κρυσταλάκος (Tottenham)
Παύλος Ευθυμιάδης (Man Utd)
Ανδρέας Μωυσιάδης (Juventus)
Σωτήρης Αρβανιτίδης (Marseille)

Δείτε την καμπάνια των φαν κλαμπ της Θεσσαλονίκης:

Πηγή: thestival.gr