Άγριο έγκλημα έγινε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης στα παράλια της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του larissanet.gr, λίγο πριν τις 10.30 π.μ. σε χώρο ουζερί – ταβέρνας δολοφονήθηκε μία 43χρονη.
 
Η 43χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο κατάστημα εστίασης που εργαζόταν, όταν δέχτηκε 8 πυροβολιασμούς.

Η 43χρονη είχε έρθει πριν κάποιους μήνες με τα τρία παιδιά της στην Σωτηρίτσα προκειμένου να βοηθήσει στο ουζερί-ταβέρνα που ανήκει στον αδερφό της καθώς εκείνος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες του στυγερού εγκλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα το ΑΠΕ ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το onlarissa το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και ήταν κάτοικοι Αθηνών.

Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας με οκτώ τουλάχιστον πυροβολισμούς, η οποία έπεσε θύμα του 53χρονου συζύγου της, μέσα στην ταβέρνα που διατηρούσε στο χωριό ο αδελφός της. 

Όπως αναφέρει  ο πρόεδρος Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία  του βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:

«Είναι δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το έγκλημα. Η κοπέλα έμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Κάτι έγινε μεταξύ τους, χώρισαν και ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα επέστρεψε στο χωριό πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει την οικογένεια της σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο άντρας της είχε έρθει κι αυτός πριν λίγες μέρες στο χωριό για να τη δει και έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Και γύρισε ξανά σήμερα το πρωί, πήγε στην ταβέρνα που διατηρεί η οικογένεια στο χωριό και ρώτησε έναν πελάτη που είναι η κοπέλα. Ο πελάτης του απάντησε οτι η γυναίκα είναι πίσω στο μαγαζί, πήγε και τη βρήκε και έγινε αυτό που έγινε».

«Ήταν πολύ αγαπητή σε όλο το χωριό. Έλειπε χρόνια στην Αθήνα και δεν γνωρίζαμε τι γινόταν στο σπίτι της. Γύρισε για να βοηθήσει τη μητέρα της στην ταβέρνα. Ο αδελφός της αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να δουλέψει οπότε ήρθε να βοηθήσει αυτή στο μαγαζί. Τώρα πως έγινε όλο αυτό το κακό δεν ξέρω. Ήταν πολύ καλή κοπέλα. Άφησε πίσω της και τρία παιδιά. Έχουμε όλοι σοκαριστεί», δήλωσε ξαδέρφη της 43χρονης

Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης: «Ήρθαν από την Αθήνα για να βοηθήσει στην ταβέρνα τώρα που είναι καλοκαίρι»
Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας.

«Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και από τις πιο παλιές τηε περιοχής, λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον μισό αιώνα» λέει στο Newsbeast ο δήμαρχος Αγίας Λάρισας Αντώνης Γκουντάρας και προσθέτει: «Όταν ήταν 25 με 30 χρονών η δολοφονημένη γυναίκα παντρεύτηκε και έφυγε να ζήσει με το σύζυγό της στην Αθήνα. Έκτοτε, κάθε καλοκαίρι ερχόταν να βοηθήσει την οικογένεια και την αδερφή της, η οποία δούλευε κατά βάση την ταβέρνα. Έτσι ήρθε το ζευγάι και πάλι πριν από λίγες ημέρες στο χωριό. Ο άντρα της, δεν είναι από τα μέρη μας. Ήρθαν για να βοηθήσει η δολοφονημένη γυναίκα στην ταβέρνα τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει κόσμο. Αυτή η γυναίκα είχε μεγαλώσει μέσα σε αυτή την επιχείρηση, από παιδάκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για τα κίνητρα του δολοφόνου. Η κοινωνία δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν έχουμε λόγια, σκεφτόμαστε την οικογένεια της, τη μάνα της και τα αδέρφια της».

Πηγή: madata.gr