Μετά τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ των ανδρών επισκέφθηκε το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 και απέτισε φόρο τιμής στους 21 αδικοχαμένους φιλάθλους των ερυθρόλευκων

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, εναπόθεσε στεφάνι, ενώ όλα τα μέλη της ομάδας άφησαν από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Είναι μια μέρα μνήμης. Μια μέρα θλιβερή όχι μόνο για τον σύλλογό, αλλά για όλη την χώρα», τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης. «Το ότι δεν κατέστη δυνατό να γίνει επίσημο μνημόσυνο, δεν διαγράφει από τη μνήμη κανενός τι είχε γίνει τότε. Ελπίδα όλων είναι να μην γίνουν ποτέ ξανά τέτοια περιστατικά. Μπορεί η σημερινή μέρα να μην έχει άμεση σχέση με το θέμα του Άλκη. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, όμως, ευχή όλων μας είναι να μην ξανα θρηνήσει θύματα ο αθλητισμός και να μην υπάρξουν ποτέ ξανά απώλειες αγαπημένων προσώπων, κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε: «Σαν σήμερα είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία του Ολυμπιακού, όχι για θριάμβους, νίκες και τίτλους, αλλά για την απώλεια 21 ανθρώπων. Είναι η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ας ευχηθούμε να μην χαθούν ποτέ ξανά τόσο άδικα παιδιά. Θεωρώ πως στην μνήμη τους όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα, πρέπει να αφιερώνουμε έναν τίτλο, μια νίκη. Σε εκείνους και στις οικογένειές τους».

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Πηγή: madata.gr