Στη Σύρο κατέφθασε η τεράστια θαλαμηγός αξίας 40 εκατ. δολαρίων του Μεξικανού Μr Coca Cola, Bruce Grossman.

Η χλιδάτη θαλαμηγός “Forever One” βρίσκεται αγκυροβολημένη στην Σύρο και κλέβει τα βλέμματα των περαστικών και των ντόπιων κατοίκων, μιας και όπως μεταδίδει και το cyclades24.gr, μοιάζει σαν ένα μεγάλο διαμέρισμα, που μπορείς να το μετακινήσεις όπου θέλεις.

Η περιουσία του διάσημου Mr Coca Cola υπολογίζεται σε 1,5 δισ. δολάρια! Η εταιρεία Arca Continental, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος ο γεννημένος το 1947, Bruce Grossman, θεωρείται η 2η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca Cola στην Λατινική Αμερική και 3η στον κόσμο.

To “Forever One” ναυπηγήθηκε το 2014 και κόστισε στον ιδιοκτήτη του 40 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 34.000.000 ευρώ!

Το υπερπολυτελές σούπερ γιοτ, μήκους 55 μέτρων, όσο μισό γήπεδο ποδοσφαίρου και πλάτους 11 μέτρων, όσο μια τριώροφη κατοικία, μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ επισκέπτες σε τέσσερις high class καμπίνες, καθώς και 14 μέλη πληρώματος.

Στον εξωτερικό διάκοσμο ξεχωρίζει το κόκκινο χρώμα, που παραπέμπει στην The Coca-Cola Company, τα προϊόντα της οποίας o Grossman παράγει, εμφιαλώνει, διανέμει και πουλάει στο Μεξικό και άλλες περιοχές της Αμερικής, αποκομίζοντας κέρδη πολλών εκατομμυρίων.

Πηγή: thestival.gr