Παρά τους πανηγυρισμούς του κ. Μητσοτάκη η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι Έλληνες καταστρέφει το πλασματικό success story του και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τον δείκτη ανθεκτικότητας του Bloomberg για την Ελλάδα.

 
«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι δείκτες διαχείρισης της πανδημίας καταγράφουν αρνητικές εξελίξεις για τη χώρα μας. Γεγονός για το οποίο η κυβέρνηση θα πρέπει να απολογηθεί», υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι ««σύμφωνα με τον δείκτη ανθεκτικότητας του Bloomberg, η Ελλάδα μέσα σε ένα μήνα έχασε 20 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη».

«Η χώρα μας κατρακυλάει συνεχώς, με βάση την εξέλιξη των κρουσμάτων, το ποσοστά θνησιμότητας, την ελεύθερη κυκλοφορία, ακόμα και τον εμβολιασμό. Παρά τους πανηγυρισμούς του κ. Μητσοτάκη, η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι Έλληνες καταστρέφει το πλασματικό success story του και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: madata.gr