Την οδύνη του για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ένα τραγικό γεγονός το οποίο αναδεικνύει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που οφείλει να μας προβληματίσει και να αποτελέσει αφορμή για να μπει ένα οριστικό τέλος στον αιματηρό κύκλο της τυφλής οπαδικής βίας, σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της χώρας, από την αποτρόπαια δολοφονία 19χρονου για οπαδικούς λόγους χθες στην περιοχή Χαριλάου.

 Ένα τραγικό γεγονός το οποίο αναδεικνύει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που οφείλει να μας προβληματίσει και να αποτελέσει αφορμή για να μπει ένα οριστικό τέλος στον αιματηρό κύκλο της τυφλής οπαδικής βίας.

Η Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα την οπαδική βία, θύματα της οποίας έχουμε θρηνήσει και στο παρελθόν.

Αυτές οι δολοφονικές πρακτικές δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, στην κοινωνία της πόλης μας και στην ιστορία όλων των αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

Ηρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος”.

Πηγή: madata.gr