Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βίωσαν τη φρίκη στην Εφορία της Κοζάνης.

Το αμόκ του 45χρονου δράστη σταμάτησε όταν ο διευθυντής της Εφορίας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να πάρει από τα χέρια του το τσεκούρι.

Άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τα όσα βίωσαν: “Δεν θυμάμαι εάν αυτά που αντίκρισα τα είδα ποτέ σε καμία ταινία αμερικάνικη μετά τα μεσάνυχτα. Τόσο φριχτές ίσως να μην είναι” είπε ο προϊστάμενος ελέγχου της Εφορίας, Γιώργος Τζέλλος, και συνέχισε:

“Αφού έκανε μια βόλτα σε όλο τον όροφο, επισκέφθηκε όλα τα γραφεία, έριξε μια ματιά, πήγε και στην τουαλέτα, πήγε στη συνέχεια στο γραφείο του εισοδήματος κατευθύνθηκε στη γωνία όπου ήταν ο Πέτρος ο συνάδελφος και τον χτύπησε. Είδαν οι υπόλοιποι συνάδελφοι τι συμβαίνει, άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, άλλος εδώ, άλλος εκεί, κατευθύνθηκε λίγο πιο μπροστά στο γκισέ που ήταν η συνάδελφος η Θοδώρα η οποία δεν είχε αντιληφθεί προφανώς ή δεν πρόλαβε να αντιδράσει, τη χτύπησε μια, την έριξε κάτω, την ξανάριξε μια τσεκουριά ακόμη στο κεφάλι και άρχισε να κυνηγάει τους υπόλοιπους υπαλλήλους μέσα στο εισόδημα. Αλλά αυτός τους ακολούθησε και μάλιστα το διασκέδαζε και έλεγε “δεν θα μου γλιτώσετε” και τα λοιπά. Σκληρά πράγματα. Όταν κατέβηκα εγώ κάτι του είπα και λέει αυτός “αυτό έπρεπε να γίνει, αυτό σας άξιζε, αυτό έκανα”. Έτσι αμετανόητος και από αυτά που έλεγε προηγουμένως στις συναδέλφισσες που τις κυνηγούσε ότι “δεν θα μου γλιτώσετε” έτσι ειρωνικά, το απολάμβανε κιόλας, ψυχρός δολοφόνος”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: thestival.gr