Συγκέντρωση και πορεία προγραμματίζουν για σήμερα στις 7 το απόγευμα μέλη της Χρυσής Αυγής, στην οδό Καζαντζάκη 4 πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συγκέντρωση στο άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου στην πλατεία Μητροπόλεως, στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης «θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία για τον τελευταίο υπερασπιστή της Βασιλεύουσας, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο στην Θεσσαλονίκη, ταυτόχρονα με τους συναγωνιστές μας στην Αθήνα.

Καλούνται οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να δώσουν το παρόν. Την ώρα που ο κυβερνητικός θίασος υποχωρεί απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και επικαλείται “μερικές δεκάδες μέτρα” για να δικαιολογήσει την αδυναμία υπεράσπισης της ακεραιότητας του Έθνους, η ιστορία έρχεται για να μας διδάξει ότι προτιμότερη είναι η ένδοξη θυσία από την ατίμωση της υποτέλειας. Οι Έλληνες εθνικιστές θα τιμήσουν και φέτος τον τελευταίο Βασιλιά της Κωνσταντινούπολης, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και καλούν όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, για να γιγαντωθεί η φωνή αντίστασης απέναντι στους δειλούς που κυβερνούν την πατρίδα μας».

Πηγή: thestival.gr