Αναβολή για τα ματσ στη Super League 2. Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της 1ης αγωνιστικής και περίπου τρεις ώρες πριν από τη σέντρα, στο έκακτο Δ.Σ. της Λίγκας, αποφασίστηκε αναβολή.

Η δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και στην τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου (30/10) αποφασίστηκε να αναβληθούν οι αγώνες της πρεμιέρας, την ώρα που όλες οι ομάδες ετοιμάζονταν να πατήσουν χορτάρι.

 Η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε κοινοποιήσει εξώδικο στη Λίγκα το βράδυ της Παρασκευής (29/10) και ζητούσε την αναβολή των αγώνων. Σκεφτείτε πόσες ομάδες είχαν ταξιδέψει για να δώσουν τα σημερινά τους παιχνίδια και λίγες ώρες προτού βγουν στο γήπεδο, να μαθαίνουν ότι το ταξίδι τους έγινε μάταια.

Μέσα και η Καβάλα
Εκτός από τη Ζάκυνθο, την οποία θα πρέπει να εγγράψει η Λίγκα στο πρωτάθλημα, σε αυτό θα συμμετάσχει τελικά και η Καβάλα. Οι Αργοναύτες είχαν προαναγγήλει προσφυγή στο Διαιτητικό μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου και ζητούσαν να μπουν κι εκείνοι στο πρωτάθλημα, κάτι που τελικά έγινε δεκτό. Η Ζάκυνθος θα συμμετάσχει στον Νότιο όμιλο, η Καβάλα στον βόρειο και πλέον θα πρέπει να γίνει νέα κλήρωση. Από τη στιγμή που κάθε όμιλος θα έχει πια 17 ομάδες, μία σε κάθε όμιλο θα έχει ρεπό κάθε εβδομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: madata.gr