Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άνοιξε την πλατφόρμα του ΠαναθηναϊκόςTV, της ιδέας την οποία πλέον ο σύλλογος προχωράει για την κάλυψη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας κάνοντας ακόμα ένα βήμα στην σχέση του κλαμπ με την εποχή της τεχνολογίας.

Μέσω της διεύθυνσης paotv.gr, μπορεί πλέον ο κόσμος του «τριφυλλιού» να παρακολουθεί όλα τα βίντεο από τα social media της ομάδας, ό,τι συμβαίνει στις προπονήσεις, τις μεταγραφές, τα backstage και ήδη υπάρχει πληθώρα κατηγοριών σε αυτά τα πρώτα βήματα της πλατφόρμας μέσω της οποίας θα μεταφέρεται η δράση στην οθόνη του κόσμου των «πράσινων».

Το λογότυπο είναι το «ΠαναθηναϊκόςTV» όπως παρουσιάζεται και στην πλάτη της φανέλας των προπονήσεων και όπως το είχε παρουσιάσει η ομάδα από τα social media προετοιμάζοντας τη λειτουργία της σελίδας.

Το δεδομένο και γνωστό είναι πως το φιλικό παιχνίδι με την Μαρκό, το απόγευμα του Σαββάτου (18:30), θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν από το «ΠαναθηναϊκόςTV» αλλά και μέσω της CosmoteTV όπου θα εκπέμψει κανονικά και δωρεάν το κανάλι.

Εν αναμονή ενημέρωσης και για το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το βράδυ της επόμενης Τετάρτης, 26 του μηνός (21:00), ενώ, όπως θα μπορεί να δει όποιος επισκεφθεί το paotv.gr, για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ανοίξουν σε λίγο καιρό οι επιλογές της συνδρομής.

Τα ποσά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά θα αφορούν είτε αγορά πακέτου ολόκληρης της σεζόν, είτε PayPerView για κάθε ξεχωριστό παιχνίδι που θα επιλέγουν οι οπαδοί.

Πηγή: thestival.gr