Τους άντρες του Greece’s Next Top Model συνάντησε από τη “Φωλιά των Κου Κου” η Τζώρτζια Γεωργίου. Ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Γιώργος Καράβας έκαναν κάποιες αποκαλύψεις για το GNTM της νέας εποχής.

Άγγελος Μπράτης: «Η ενέργεια έχει αλλάξει, ο Γιώργος Καράβας είναι εκπληκτικό παιδί με φοβερή ενέργεια που φέρνει καινούριες γνώσεις. Η Ζενεβιέβ βρέθηκε στη θέση του κριτή, μάλιστα κάθεται δίπλα μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία και είναι πάντα to the point».

Δημήτρης Σκουλός: «Η Ζενεβιέβ είναι τρελή. Έχει πολλή πλάκα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι σπουδαίο μοντέλο και νομίζω την πρώτη του φωτογράφιση την έχω κάνει εγώ. Νομίζω θα έχει πολλά πράγματα να πει και να δώσει στα παιδιά. Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό να δουλέψουμε και απ’ όλα τα είδη. Ο ανταγωνισμός φέτος θα χτυπήσει κόκκινο».

Γιώργος Καράβας: «Τους περισσότερους κριτές τους γνωρίζω χρόνια, την Βίκη, την Ζενεβιέβ και τον Δημήτρη Σκουλό που έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Ο Άγγελος είναι μια πρόσφατη γνωριμία, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, τρομερά επιτυχημένος οπότε.

Επί της ουσίας θα είμαι με τα μοντέλα στις φωτογραφίσεις και ίσως λίγο στο σπίτι. Θα τους βοηθώ να αντεπεξέλθουν στο ανάλογο κόνσεπτ που έχουν σαν φωτογράφιση. Θα δείτε πολλές εκπλήξεις φέτος στο GNTM.

 Από τότε που ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στο GNTM μου έχουν στείλει εκατοντάδες μηνύματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα.

Φέτος τα αγόρια είναι πάρα πολύ δυνατά σε σχέση με τα κορίτσια που έχουμε δει ως σήμερα. Προσωπικά, έχω βρει 3-4 αγόρια που είναι σχεδόν νικητές.

Ξεκίνησα την καριέρα μου σχεδόν μόνιμα με απορρίψεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thestival.gr