Η διοργανώτρια αρχή του BCL γνωστοποίησε πως στις 15 Ιουλίου θα διεξαχθεί η κλήρωση των προκριματικών, αλλά και της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης για τη σεζόν 2020-21.

Στη διοργάνωση υπάρχει και έντονο… ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η ΑΕΚ και το Περιστέρι θα βρίσκονται στη φάση των ομίλων, ενώ ο Ηρακλής, στη μεγάλη επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα αρχίσει από τα προκριματικά την πορεία του.

Όλες οι ομάδες, όμως, θα μάθουν άμεσα το μέλλον τους στη διοργάνωση. Κι αυτό γιατί την ερχόμενη Τετάρτη (15/07) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη διοργάνωση της νέας σεζόν.

Σε πρώτη φάση θα γίνει κλήρωση για τις 16 ομάδες των προκριματικών, οι οποίες χωρίστηκαν σε 4 Pots, με τον Ηρακλή να βρίσκεται στο τρίτο μαζί με Μπάλκαν (Βουλγαρία), Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Ιγκοκέα (Βοσνία).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του »Γηραιού» βρίσκονται στο Pot 2 της κλήρωσης και είναι οι: Μπάκεν Μπέαρς (Δανία), Κεραυνός (Κύπρος), Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία) και Κλουζ (Ρουμανία).

Από την προκριματική φάση θα προκύψουν 4 ομάδες που θα προστεθούν στη φάση των ομίλων και θα βρεθούν στο 8ο Pot της κλήρωσης της φάσης των ομίλων.

Όσον αφορά τη φάση των ομίλων, η ΑΕΚ βρίσκεται στο Pot 1 μαζί με Νίμπουρκ (Τσεχία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) και Τενερίφη (Ισπανία), με τις οποίες δεν θα βρεθεί αντιμέτωπη στη φάση των ομίλων. Όσο για το Περιστέρι, αυτό βρίσκεται στο Pot 4 της κλήρωσης μαζί με Σαραγόσα (Ισπανία), Καρσίγιακα (Τουρκία) και Μπούργκος (Ισπανία).

Πηγή: thestival.gr