Στην Κοζάνη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει συνεχείς επαφές και συναντήσεις με γνωστούς επιχειρηματίες της περιοχής για τη συμμετοχή του σε επενδυτικά σχήματα φωτοβολταϊκών πάρκων στη Δυτική Μακεδονία.

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς σήμερα το πρωί είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα στο δημαρχείο της πόλης, και στη συνέχεια στη ΖΕΠ με τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, ενώ το βράδυ της Τετάρτης συμμετείχε σε ευρεία συνάντηση, στο “Le Roi”, με επιχειρηματίες, με σημαντική τη συμμετοχή της οικογένειας Κεντεποζίδη, με την οποία ο γνωστός καλλιτέχνης συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.

Επίσης ο Σάκης Ρουβάς συναντήθηκε και με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλη Σημανδράκο, το οποίο γνωρίζει από τα χρόνια της θητείας του τελευταίου στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως η βιομάζα και το βιοαέριο και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωηρό για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

rouvas.jpg

Πηγή: thestival.gr