Αν πριν από μερικά χρόνια έλεγε κάποιος οτι σε ελληνικό γήπεδο θα υπήρχαν πάνω από 12.000 θεατές, ενδεχομένως να τον περνούσαν και για τρελό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όμως, το κατάφερε… Έκανε τον κόσμο να ενδιαφερθεί για το τένις, να παρακολουθήσει τους αγώνες του από την τηλεόραση και σιγά σιγά να αγαπήσει το άθλημα.

Έτσι, φτάσαμε στην πρώτη μέρα του Davis Cup στο ΟΑΚΑ, όπου υπήρξαν πρωτόγνωρες εικόνες για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς πάνω από 12.000 θεατές βρίσκονταν στην κεντρική σάλα για να δουν τον αγώνα του Έλληνα τενίστα κόντρα στον Αλβάρο Γκιγιέν.

Ήταν άνθρωποι κάθε ηλικίας… Μεγάλοι, νέοι, παιδιά, τενίστες, αλλά και απλοί φίλοι του σπορ που ήθελαν να δουν από κοντά στον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται.

Αν μάλιστα δεν υπήρχαν και οι μεγάλες ουρές έξω που καθυστέρησαν την προσέλευση, η οποία σταμάτησε στην έναρξη του αγώνα, ο αριθμός των θεατών θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός.

Η κορυφαία διοργάνωση Davis Cup έχει το δικό της νερό, φυσικό μεταλλικό νερό Μιτσικέλι που αναβλύζει στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου.

Πηγή: madata.gr