Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα επί του Ντε Μινόρ και κλείδωσε τη θέση για τα ημιτελικά της Βαρκελώνης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μουσέτι.

Στη συνέντευξη του, μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρησιμοποίησε μια ελληνική έκφραση για να περιγράψει ποιο ήταν το κλειδί της νίκης του.

«Τα χτυπήματά μου ήταν βαριά, μπόρεσα να ελέγξω τα περισσότερα και να τον οδηγήσω και στις δύο πλευρές, στο forehand και το backhand», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

«Η υπομονή ήταν εκεί, είχα γαϊδουρινή υπομονή σήμερα, ήξερα ότι ήταν η βάση του σημερινού ματς και έπρεπε να χτίσω πάνω σε αυτό. Είμαι ευχαριστημένος με τις επιστροφές μου, ειδικά προς το τέλος. Βρέθηκα σε πολύ καλή θέση για να πιέσω από νωρίς, ψάχνοντας το forehand μου και χρησιμοποιώντας το backhand μου όποτε ήταν απαραίτητο», πρόσθεσε.

 «Κάθε ματς χτίζει ρυθμό για μένα, έτσι το βλέπω. Όσο περισσότερο παίζω, τόσο ανακαλύπτω τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία. Προτιμώ να έχω περισσότερα ματς κάθε μέρα και το πιο σημαντικό είναι να χαίρομαι που παίζω. Θα αρχίσω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το αυριανό ματς, έχω το διπλό μετά και ελπίζω αυτό να με βοηθήσει να χτίσω το μομέντουμ», συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr