Έξαλλος με τον τρόπο που ισχυρίζεται ότι παρουσιάστηκαν τα λεγόμενά του στην εφημερίδα «O’ Jogo» εμφανίστηκε ο Φίλιπ Στάρτζεον.

Με γραπτή του δήλωση ο 26χρονος μέσος της Ξάνθης αναφέρει πως ουδέποτε δήλωσε ότι η ομάδα του έχει τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ και ότι απάντησε μονάχα για ποιον λόγο κατηγορούνται οι δυο ομάδες.

Αναλυτικά η δήλωση του Στάρτζεον αναφέρει:

«Με μεγάλη έκπληξη είδα ένα κείμενο που έγραφε ότι είπα σε μια συνέντευξη ότι έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ κλπ.

Όλα αυτά είναι ψέματα. Με κάνουν να θέλω να ξεράσω και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου.

Αυτό που είπα ήταν το εξής: “Τιμωρηθήκαμε με αφαίρεση 12 βαθμών επειδή κατηγορηθήκαμε ότι έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς και η άλλη ομάδα είμαστε στα δικαστήρια”.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια και μόνο αυτή.

Για την αναπαραγωγή αυτών των ψεύτικων “ειδήσεων” που προβάλλουν την προσωπικότητά μου θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου».

Οι επίμαχες δηλώσεις

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «O’ Jogo» ο άσος της ακριτικής ομάδας φερόταν να αναφέρθηκε στο θέμα σαν να υιοθετεί την ετυμηγορία των αρμόδιων οργάνων:

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και 12 πόντους επειδή ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην ίδια κατηγορία και κόστισε και σε εκείνους 7 πόντους. Με αυτή την τιμωρία ξεκινήσαμε να παλεύουμε για την παραμονή και όχι για την Ευρώπη», είχε πει σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι δεν θέλει να παραμείνει στη χώρα μας, απαντώντας για το ποδοσφαιρικό του μέλλον:

«Στόχος είναι να συνεχίσω να παίζω στην πρώτη κατηγορία, δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εδώ, αλλά δεν σκοπεύω να συνεχίσω στην Ελλάδα. Ψάχνω κάτι θετικό για την καριέρα μου και από οικονομικής άποψης».

Πηγή: thestival.gr