Με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» κατεβαίνει ως υποψήφιος στις εκλογές ο Σπύρος Μπιμπίλας, με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να μην χάνει ευκαιρία να αποθεώνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πλησιάζουν οι εκλογές 2023 και πολλοί είναι οι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο που αποφάσισαν να κατέβουν στον πολιτικό «στίβο» και στη μάχη για τον σταυρό για μία θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Σπύρου Μπιμπίλα, με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να έχει ανακοινώσει πως θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την «Πλεύση Ελευθερίας».

Έκτοτε, ο πρόεδρος του ΣΕΗ έχει προχωρήσει σε αρκετές κοινές αναρτήσεις με την επικεφαλής της παράταξης, ανεβάζοντας στους λογαριασμούς του στα social media στιγμιότυπα από κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας χθες, Μ.Δευτέρα, πόσταρε μία ακόμα φωτογραφία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη λεζάντα έγραφε: «Κόντρα στους μεγάλους μονομάχους που δεν είναι πια τόσο μεγάλοι….Στην νεα Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπουλου που δεν διστάζει να λέει την αλήθεια.. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού… Φέρτε την Ζωή στη νέα Βουλή».

Πηγή: madata.gr